Vallformosa fa un donatiu de 5.000 euros a Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès

Caritas 1Aquest Nadal, en comptes d’enviar ampolles als seus clients i distribuïdors, Vallformosa destina aquests diners a donar suport a les accions de Càritas de Vilafranca del Penedès.

Aquest dijous Vallformosa ha fet entrega d’un xec de 5.000 euros a Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès. Aquests diners serviran per donar suport a les accions que Càritas realitza per millorar la qualitat de vida de persones en situacions de risc social i econòmic.

La direcció de Vallformosa ha decidit fer aquesta acció solidària després d’observar que hi havia famílies que no podien celebrar aquestes festes de Nadal per problemes socioeconòmics. Amb aquesta ajuda econòmica, Càritas podrà potenciar els diversos projectes que duen a terme a Vilafranca del Penedès com el centre d’acollida Abraham, el servei de dutxes i rentat de roba, els pisos compartits per a homes sols, les acollides individuals, el reforç educatiu, el suport familiar d’aliments, el grup ocupacional d’agricultura, l’espai de roba i mobles o els actes de sensibilització a la població.

Caritas 3Vallformosa ha decidit executar aquesta ajuda mitjançant Càritas perquè és una entitat que atén anualment més de 60.000 persones amb diferents necessitats. A més, la crisi econòmica que estem patint ha colpejat greument moltes famílies i des de Càritas han vist un augment espectacular de les demandes d’ajuda. Vallformosa és una empresa socialment responsable i  és per aquest motiu que ha decidit que els diners que estaven pressupostats per enviar un obsequi als seus clients, distribuïdors i amics s’inverteixin a Càritas.

L’acte d’entrega del xec es va realitzar a les instal·lacions del banc d’aliments de Càritas de Vilafranca del Penedès amb la presència de la coordinadora de Càritas a Vilafranca, Paquita Pascual; el voluntari de l’entitat, Josep Arayo; el responsable de comunicació de Vallformosa, Carles Gala i la presidenta de Vallformosa, Queta Domènech.

Finalment, els treballadors i treballadores de Vallformosa han afegit un donatiu de 355 euros. Així  doncs, el donatiu final serà de 5.355 euros.

Caritas 2

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s