Vallformosa col·labora amb La Marató de TV3

El 14 i 15 de desembre Vallformosa donarà el 100% de la recaptació de les visites i de la venda de producte de la botiga de Vallformosa a La Marató de TV3.

Vallformosa és una empresa socialment responsable que organitza diversos actes solidaris com el Sopar Solidari per la lluita contra el càncer. Dins la seva política corporativa hi ha la necessitat d’aportar valors a la societat, tot escoltant les seves expectatives i incorporar-les en els plantejaments de les seves activitats. És per aquest motiu, que Vallfomorsa no pot deixar l’oportunitat de col·laborar amb La Marató de TV3, una de les iniciatives solidàries més importants de la societat catalana.

Enguany els diners recaptats a La Marató de TV3 aniran destinats a la investigació per curar les malalties neurodegeneratives. Per col·laborar-hi, Vallformosa donarà el 100% de la recaptació de les visites i de la venda de productes de la botiga dels dies 14 i 15 de desembre.

Les visites s’iniciaran a les 11:30h i s’iniciaran amb una passejada entre les vinyes on s’explicarà el cicle vegetatiu dels ceps i la història de la fil·loxera. Serà un moment únic envoltats de vinyes i naturalesa. A continuació, es visitarà la part més antiga de Vallformosa (1865) on podran descobrir el museu de les eines de camp que utilitzaven els nostres avantpassats. Recorreran l’antic celler “Pinyol” amb les seves gran tines i arcs històrics; podran observar els tancs de fermentació, deixar-se guiar per un món de barriques i rimes construïdes amb ampolles de cava i descobrir una de les sales més precioses, La Cúpula, ubicada a 6 metres sota terra. Per acabar aquesta visita es farà una cata de vins i caves Vallformosa que portarà als visitants a un món de sensacions extraordinàries. El preu d’aquesta activitat és de 6 euros.

Per fer aquestes visites cal fer una reserva prèvia trucant al 93 897 82 86 o enviant un correu electrònic a info.vallformosa@vallformosa.es.

La Marató de TV3

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s