Nit de lluna plena amb la burricleta a Vallformosa

El divendres 20 de setembre, Burricleta i Vallformosa presenten una proposta per viure la nit de lluna plena entre vinyes.

Al Penedès, en un marc i moment incomparable, es presenta una proposta per viure una experiència singular entre les vinyes de Vallformosa. És una proposta única per conèixer l’entorn de Masia Vallformosa de nit, a la llum de la lluna plena.

llunaplena_aplicacio 2013

A més, per arribar fins a la bodega situada a Vilobí del Penedès, es farà un recorregut amb burricleta (la bicicleta rural elèctrica) des de Vilafranca del Penedès. Seran uns 4 quilòmetres entre vinyes i naturalesa. La sortida es farà a les 20:30h des del centre Burricleta de Vilafranca del Penedès (c/ Martorell, 2).

Un cop a Vallformosa es farà la degustació comentada de dos productes de Vallformosa. Tot plegat acompanyat per un pica-pica i most pels infants. A més, s’explicarà la influència de la lluna a les vinyes i també s’explicaran contes.

El preu de la sortida és de 25 euros per persona i gratuït pels menors d’11 anys. Les places són limitades i cal reservar prèviament per telèfon trucant al 93 897 82 86 o per mail a info.vallformosa@vallformosa.es.

Dia: divendres 20 de setembre de 2013
Hora: 20:30h
Lloc de sortida: Burricleta Vilafranca (C/ Martorell, 2)
Preu: 25 euros/persona – (menors d’11 anys – gratis)

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s