Vallformosa Nuvis 2013


Vallformosa Nuvis

Vallformosa acollirà el diumenge 21 d’abril la fira Vallformosa Nuvis 2013. En aquesta fira, única a la comarca de l’Alt Penedès, s’hi podran trobar els serveis necessaris per organitzar un casament com càterings, joiers, fotògrafs, vestits, rams de núvia, agències de viatge, etc.

Les portes Vallformosa Nuvis 2013, a Vilobí del Penedès, obriran a les 10 del matí i l’entrada serà gratuïta. Aquesta és una oportunitat única per conèixer els principals proveïdors de l’Alt Penedès per organitzar casaments.

Durant la jornada, es podran conèixer tots els espais de Vallformosa on es poden celebrar les cerimònies civils, aperitiu, banquets o festes finals. Un dels espais més emblemàtics és La Cúpula, situada a 6 metres sota terra, en una de les plantes on reposen els vins i els caves de Vallformosa. És un espai idíl·lic per celebrar banquets de gran capacitat. Un altre exemple és el Celler Pinyol, una sala singular per celebrar cerimònies civils o banquets envoltats de grans tines i arcs històrics.

L’equip d’assessors de Vallformosa estaran ubicats al Winery Convention Center i atendran a totes les parelles que ho desitgin. En aquest punt es donarà informació i preus del lloguer dels espais de Vallformosa, es presentaran les diferents propostes d’experiència, s’oferiran una sèrie d’idees de regal per als convidats i es resoldran tots els dubtes que les parelles puguin tenir.

A més, durant la jornada us informarem de preus especials en el lloguer d’espais de Vallformosa i ofertes molt interessants pels nuvis.

 

ELS EXPOSITORS DE VALLFORMOSA NUVIS 2013

En aquesta jornada, la dissenyadora de vestits de núvia, Dolors Munné, mostrarà els seus dissenys en una desfilada que es farà als jardins de Vallformosa. A més també s’exposaran joies exclusives de Joieria Moner. Per altra banda, es podran observar algunes pràctiques de teràpies naturals i d’estètica que Moments per a tu realitzarà entre els visitants que ho desitgin. També es podran veure els nous estilismes de Muni Perruquers, els maquillatges de Mary Kay i trobar la roba interior a Yamamay.

Les núvies podran escollir els seus rams i flors a l’exposició d’Art Tupiari i de Flors Amèlia. A més, també podran demanar informació dels reportatges fotogràfics i de vídeo a Sefi Foto i Nou Enfoc. Per altra banda també hi haurà els serveis de l’agència de viatges Viatge Índic que durant aquesta jornada presentarà ofertes especials i l’Hotel Air Penedès presentarà les seves ofertes per passar la nit de noces.

A les terrasses i als jardins amb piscina de Vallformosa hi trobarem les empreses de càtering amb diverses propostes gastronòmiques, com les que presentarà Àpats d’Art – Cal Soler, Cal Blay, Sensacions i Sparagaria. A més, els autocars d’Autocars Vendrell presentaran ofertes especials de lloguer i Duran Espetacles – Dj Albert s’encarregarà d’amenitzar la jornada amb música punxada.

L’entrada a Vallformosa Nuvis 2013 és gratuïta i per a més informació, podeu consultar el Facebook i el Twitter de Vallformosa, el bloc www.vallformosa.com/enoturisme, trucar al 93 897 82 86 o enviar un correu electrònic a casaments@vallformosa.es.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s