Triple maridatge a Vallformosa per celebrar el dia europeu de l’enoturisme

Durant el matí del diumenge 11 de novembre es realitzaran dues activitats a Vallformosa.

Per celebrar el dia europeu de l’enoturisme, els cellers Vallformosa han organitzat diverses activitats on la història, la tradició i la naturalesa són els protagonistes.

La primera de les activitats començarà a les 11 del matí i consisteix en una visita a Vallformosa amb un triple maridatge. S’iniciarà amb una passejada entre les vinyes on s’explicarà el cicle vegetatiu dels ceps i la història de la fil·loxera. Serà un moment únic envoltats de vinyes i naturalesa. A continuació, es visitarà la part més antiga de Vallformosa (1865) on podran descobrir el museu de les eines de camp que utilitzaven els nostres avantpassats. Recorreran l’antic celler “Pinyol” amb les seves gran tines i arcs històrics; podran observar els tancs de fermentació, deixar-se guiar per un món de barriques i rimes construïdes amb ampolles de cava i descobrir una de les sales més precioses, La Cúpula, ubicada a 6 metres sota terra. Per acabar aquesta visita es farà un triple maridatge que portarà als visitants a un món de sensacions extraordinàries. Es maridarà la xocolata blanca, la confitura i la fruita amb tres vins o caves de Vallformosa diferents. El preu d’aquesta activitat és de 8 euros.

L’altre de les activitats que es farà el mateix diumenge 11 de novembre serà a les 12 del migdia amb una visita a Vallformosa i la degustació de dos productes del celler. El preu d’aquesta activitat és de 6 euros.

Per fer qualsevol de les dues activitats cal fer una reserva prèvia trucant al 93 897 82 86 o enviant un correu electrònic a info.vallformosa@vallformosa.es.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s