Èxit de públic a la nit solidària per la lluita contra el càncer que organitzava Vallformosa

Unes 250 persones van assistir el passat divendres 13 de juliol al 4t Sopar Solidari que Vallformosa va organitzar al celler que té a Vilobí del Penedès per recaptar fons per la lluita contra el càncer.

A quarts de nou i després de les corresponents acreditacions i fotografies al photocall oficial, els assistents van poder gaudir d’un aperitiu servit als jardins de Vallformosa amb l’acompanyament d’un quartet de corda de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca del Penedès. Van interpretar diverses peces com les Danses del renaixement, Ària de la Suite en Re de Bach, El Canon de Pachelbel, Adagio de Vivaldi o Hornpipe de Handel, entre d’altres.

Passades les nou del vespre, els assistents a l’acte es van dirigir a la sala “la Cúpula” on es van fer els parlaments de presentació i el sopar solidari. L’actriu sitgetana, Anna Barrachina, va ser l’encarregada de conduir l’acte i de donar pas als ponents. Per la seva part la presidenta de Vallformosa, Queta Domènech, va donar la benvinguda als assistents i va avançar algunes de les noves accions solidàries que Vallformosa presentarà properament. En aquest sentit, destacava que “Vallformosa fa anys va emprendre aquest camí de manera pausada, però a partir d’ara, deixarem de caminar per posar-nos a córrer i emprendre la cursa per la lluita contra el càncer”.

Seguidament el Dr. Josep Mª Vilà, president de l’ICO va presentar l’ens públic i la Dra. Candela Calle, va explicar on vàren anar destinats els diners del 3r Sopar Solidari. Va tancar el torn de parlaments la diputada al Parlament de Catalunya, Glòria Renom agraint a la família Domènech aquesta iniciativa.

A les postres es va fer el ja tradicional sorteig amb els premis que diverses empreses i comerços van cedir per col·laborar en aquesta causa.

Després del sopar, el grup X Gusto va oferir un espectacle músico-teatral on 7 músics i 2 actrius ballarines van posar en escena la música, la poesia i les melodies de Joan Manuel Serrat. Una obra plena de matisos, sensibilitat i poesia que va servir per tancar la nit solidària de Vallformosa.

Per últim, Vallformosa vol agrair molt sincerament el suport donat per totes les empreses, particulars, treballadors, i aportacions a fila 0 que han col·laborat en aquesta quarta edició del Sopar Solidari.  Properament informarem del fons recaptat en aquest sopar.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s